12 adet/grup Kurt Diş Metal Kolye Gümüş Kolye Cosplay Aksesuarları Takı Hediye

Yeni ürün

₺102.71

-19%

₺128.38

Stokta var

999 öğeler

İstek listesi

Etiketler: Ucuz 12 adet/grup Kurt Diş Metal Kolye Gümüş Kolye Cosplay Aksesuarları Takı Hediye, Yüksek Kalite 12 adet/grup Kurt Diş Metal Kolye Gümüş Kolye Cosplay Aksesuarları Takı Hediye, Çin Sallantılı kolye Tedarikçiler.


kolye Boyutu: 4.5*3.5 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 60 cm ağırlık: 30g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Birim Tipi lot (12 parçalar/lot)
Paket Boyutu 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)
Ana Taş Renk Gümüş
Marka Adı moontreya
Metal Türü Zamak
cinsiyet Üniseks
Kolye Türü Kolye Kolye
stil Moda
zincir Tipi Zincir
malzeme Maden
Model Numarası kkk111
Şekil \ desen Hayvan
Kolye Boyutu 4.5x3.5 cm
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
öğe Türü Kolye
İnce veya Moda Moda
Weight 30 g

Bir değerlendirme yazın

12 adet/grup Kurt Diş Metal Kolye Gümüş Kolye Cosplay Aksesuarları Takı Hediye

12 adet/grup Kurt Diş Metal Kolye Gümüş Kolye Cosplay Aksesuarları Takı Hediye

İlgili